Beskrivelse
Tilberedning
Varm jordskokkesuppen nænsomt op, tilsæt 1/4 liter piskefløde og server suppen til en god frokost, til forret eller som hovedret. Server med godt koldhævet brød til.
Brug knolden – Jordskokken er en etårig urt med knudrede jordknolde. Den er i familie med artiskok & solsikke og blomster i efteråret med store flotte gule blomster.
Velbekomme!
Ingredienser: Kyllingbouillon (Kyllingeben, vand, løg, gulerødder, estragon, rosmarin, timian, laurbær, salt), jordskokker (35%), kartofler, løg, SELLERI, hvidløg, rapsolie,salt løvstikke, timian, salt & hvid peber.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 235 kj / 56 kcal
Fedt, total 2,5 g
Heraf mættede 0,2g
Kulhydrat, total 6,0 g
Heraf sukkerarter 4,5 g
Stivelse 1 g
Protein, total 2,6g
Salt 2,01g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.