Beskrivelse
Tilberedning
Varm jomfruhummersuppen nænsomt op, tilsæt 1/4 liter piskefløde og server suppen til en god frokost, til forret eller som hovedret. Server med godt koldhævet brød til og drys radiseskud på suppen lige inden servering.
Håndlavet jomfruhummersuppe fra NORDISK, som også laver andre spændende supper. Jomfruhummeren kaldes også dybvandshummer. Den fanges i Kattegat og på Nordsøen, hvor den lever ved havbunden på 25–250 meters dybde.
Når du skal servere jomfruhummersuppen her, kan du vælge at gøre det sammen med kogte jomfruhummerhaler, kammuslinger eller rejer.
Til hovedret kan du tilsætte lidt torsk, der simrer med de sidste 5 minutter. Server med godt koldhævet brød – prøv at bage koldhævet glutenfri brød af vores melblandinger fra Samsø Brød.
Jomfruhummersuppen er varmepasteuriseret og opbevares ved stuetemperatur indtil åbning. Efter åbning opbevares suppen i køleskab.
Fra den dag for mange tusind år siden, hvor mennesket opfandt ilden og gryden, har der været suppe. I starten var det ren overlevelseskost, senere blev suppen en slags fattigmandsspise, men er i dag en yndet spise, både som forret, men også som frokost og hovedret. Supperne fra Nordisk har et rent udtryk, hvor de har bevaret råvarernes oprindelige smag, kun krydret med en suppevisk af grøntsager.
500 ml.
Ingredienser: JOMFRUHUMMERbouillon ( Vand, JOMFRUHUMMERskaller (60%), FISKEben, MUSLINGER, gulerødder & løg ), hvidvin (SULFITTER), løg, SELLERI, porrer, gulerødder, kartofler, hvidløg, tomatpure, salt, timian, fennikelfrø, laurbærblad, paprika, karry, cayennepeber, hvid peber.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 282 kj / 67 kcal.
Fedt, total 0,6g.
Heraf mættede fedt 0.1 g
Kulhydrat , total 9,7 g
Heraf sukker 2,9g
Stivelse 0,5 g
Kostfibre 0,9 g
Protein, total 4,9g
Salt 2,02g
Irene Søgaard Sand –
Helt fantastisk suppe .
Alle vores gæster var meget imponeret 🙂
Løvegården –
Hej Irene
Tak for anmeldelsen.
Jomfruhummersuppen er nemlig “Helt fantastisk”.
Vi har serveret den flere gange og den bliver altid taget godt imod. Uanset om vi serverer den som forret, som smagsprøve eller til diverse af vores arrangementer.
Smagen er det absolut vigtigste, men noget andet vigtigt at nævne er hvor nemt det er at tilberede suppen. 1/4 piskefløde og en flaske jomfruhummersuppe blandes og varmes – og så er den dejligste suppe klar.
Gerda –
Wauv for en suppe