Beskrivelse
Det hvide peber forbindes med Kerala i Indien, Indonesien, Malaysia, Kina og Brasilien. Det er dog Indonesien der står for den største produktion af peberet. Den siges at man finder den fineste slags på øen Bangka.
Hvid peber har en fyldig og varm, let stikkende styrke med et strejf af stald og halm. Det hvide peber passer til fisk og skaldyr, svinekød, kalvekød og lam, bechamelsauce, spinat, blomkål, mayonnaise og remoulade.
Hvidt peber er de rødgule helt modne bær fra peberplanten piper nigrum. Bærrene pakkes i sække, som nedsænkes i rindende vand, så frugtkødet opløses. Efter 1-2 uger tages de tages op og skal og frugtkød fjernes. Derefter lægges de til tørre. Under tørringen bleges kernerne til den lyse farve, der er den mest eftertragtede.
Tip: Den hvide peber passer blandt andet godt sammen med grøn peber, sort peber, laurbærblade, ingefær, estragon, purløg og kapers.
Hos Løvegården har vi altid en peberkværn i nærheden når vi skal tilberede mad eller spise mad.
Ingredienser: hvid peber
60 gram
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.