Beskrivelse
Ingredienser: persille, estragon, hvidløg, peber.
30 gram
På opfordring fra venner er hede nætter kommet til. Det er en svensk gratin krydderiblanding, og du kan få opskriften her under.
Sådan bruger du Hede nætter krydderiblandingen
Her får du lige opskriften på den svenske kartoffelgratin, som vi elsker at lave herhjemme, når der kommer gæster.
Du skal blot bruge:
700 gram kartofler
1 spsk. løg granulat eller hakket løg (husk at lægge det i blød i vand først i 15 minutters tid)
2 tsk. hvidløgsgranulat eller hakket hvidløg (skal også gerne ligge i blød først sammen med de almindelige løg)
4 dl fløde
1 tsk. hede nætter
1 tsk. salt
½ tsk. peber
Revet ost kan drysses ovenpå alt efter smag og behag.
Først starter du med at skrælle kartoflerne og skære dem ud i tynde skiver i en stor skål. Tilsæt derefter løg, hvidløg, hede nætter, salt og peber. Smør en ildfast fad med lidt olie eller smør og læg så blandingen herned i. Til sidst hældes der fløde over, og dæk gerne kartoflerne helt, og så kan du dække gratinen med ost, hvis du ønsker det.
Bag det i ovnen i 40-50 minutter ved 185 grader varmluft.
Hede nætter krydderiblandingen er glutenfri
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.