Beskrivelse
Bestil naturligt glutenfri, laktosefri og mælkefri spandauer på frost.
Bruges også som fastelavnsboller
Ingredienser:
Naturlig glutenfri melmix (majsstivelse, rismel, SOJAPROTEINKONSENTRAT, xanthan gum, hydroxypropylmethylcellulose, psyllium, salt, dextrose, sukkerroesirup, ristede, malede linser, gærekstrat, lactic acid, druekoncentrat, natriumacetat, enzym), vand, PAST.ÆG, sukker, fedtstof (vegetabilsk), gær, cremepulver laktosefri (sukker, modificeret stivelse,vegetabilsk fedt, glukosesirup), marcipan (abrikoskerner, sukker, vand, MANDLER), salt jodberiget
————————————————————————–
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 1062 kj/254 kcal |
Fedt total | 8,1 g |
Heraf mættet | 2,8 g |
Kulhydrater | 38 g |
Heraf sukker | 12 g |
Kostfibre | 3,9 g |
Proteiner | 5,0 g |
Salt | 1,6 g |
Skal opbevares ved -12 gr.for lang holdbarhed
De glutenfrie spandauere er frosne når den bliver afsendt og vil være optøet når den når frem.
Efter optøning har spandauerne en holdbarhed på 4-5 dage på køl.
Glutenfri spandauer og andre frostvarer afsendes på de dage der er angivet i handelsbetingelserne. Vi anbefaler at vælge levering til pakkeshop, da pakkerne oftere har kortest leveringstid til pakkeshop sammenlignet med hjemmelevering.
Klar til brug.
Direkte fra frost, optøning i microovn i 30 sek. eller det kan lunes i ovn eller på brødrister.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.