Beskrivelse
Bestil Luna’s glutenfri skagenslapper på frost.
Skagenslapperne er:
Naturligt glutenfri, laktosefri og vegansk
Indhold:
6×80 gram
Naturlig Glutenfri Skagenslapper. Nu kan du som glutenallergiker også nyde det klassiske rundstykke Skagenslappen.
En dejlig luftig bolle som er fantastisk at riste på brødristeren. En rigtig god og mættende morgenmad, som på toppen har birkes og i bunden er der solsikkekerner. Altsammen noget tilfører en helt særlig smag til bollerne.
Tilberedning: Optøs i køleskabet i 5 timer.
Bages i forvarmet varmluftsovn ved 200 grader i ca. 5-10 minutter til bollerne fremstår med god skorpe.
Bemærk: vægten er 80 gr. pr stk.
Ingredienser
Vand, glutenfri melmix (ris, tapioka, kartoffel og xanthan gummi), solsikkekerner, olivenolie, birkes, gær, æbleeddike, hørfrø, loppefrøskaller, salt, anis, rørsukker, bagepulver og carob.
Hævemiddel: Natron, natriumdifosfat, monocalciumfosfat, majsstivelse
Næringsindhold pr 100 g
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 911 kJ / 217 Kcal
Protein 3,7g
Fedt 8,4g
Heraf mættede fedtsyrer 1,4g
Kulhydrat 30,7g
Heraf sukkerarter 0,4g
Fibre 2,1g
Hav Salt 0,30g
Bør opbevares ved mindst -12 gr, for lang holdbarhed. Kan genfryses efter kortvarig optøning.
Luna’s glutenfri skagenslapper er frosne når de bliver afsendt og vil være optøet når de når frem.
Efter optøning har skagenslapperne en holdbarhed på 4-5 dage på køl.
Luna’s Glutenfri skagenslapper og andre frostvarer afsendes på de dage der er angivet i handelsbetingelserne. Vi anbefaler at vælge levering til pakkeshop, da pakkerne oftere har kortest leveringstid til pakkeshop sammenlignet med hjemmelevering.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.