Beskrivelse
Bestil Biogan Glutenfri Polenta – Økologiske Majsgryn
Biogan’s glutenfri polenta er fremstillet af økologiske majsgryn, som er knuste majskorn. Disse majsgryn er hovedingrediensen i retten polenta, en alsidig og lækker tilføjelse til enhver køkken. Polenta kan koges i vand eller anden væske og derefter bages, steges eller grilles for at skabe en velsmagende ret, der passer perfekt til vegetarretter.
Brugsanvisning og Tilberedning
For at lave en perfekt polenta, skal du bruge:
- 300 g majsgryn
- 1,25 l vand
- Lidt salt
Kog grynene i cirka 45 minutter under omrøring ved svag varme. Resultatet er en dejlig, glutenfri polenta, der kan nydes som grød eller tilbehør til dine yndlingsretter.
Med Biogan’s økologiske majsgryn får du en naturlig og glutenfri løsning til din polenta, som både er nem at tilberede og passer til mange forskellige måltider.
Indhold:
500 gram
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt.
Ingredienser:
Knust majs*
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1646 kJ / 389 kcal
Fedt (g) 2,7 g
-heraf mættede fedtsyrer (g) 0,3 g
Kulhydrat (g) 81 g
-heraf sukkerarter (g) 0,6 g
Kostfibre (g) 3,1 g
Protein (g) 8,7 g
Salt (g) 0,01 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.