Beskrivelse
Bestil Hannah’s glutenfri appelsintærte på frost.
Appelsintærten er:
Naturligt glutenfri, laktosefri / mælkefri og vegansk
Indhold:
280 gram
Tilberedning:
Appelsintærten optøs i køleskab i nogle timer eller ved stuetemperatur, gerne i emballagen. Forvarm ovnen til 180 C. Tag tærten ud af æske og folien. Bag den i ca. 40 min. Prøv at mærke med en finger midt på tærten om den er færdig. Afkøles enden servering.
Serveringsforslag:
Sigtes let med flormelis eller rør flormelis op med appelsinsaft til en glasur som sprøjtes i et mønster på tærten. Som et stykke kage til kaffen eller med en kugle god vegansk chokoladeis og lidt frisk frugt og du har en dejlig nem og hurtig dessert.
Ingredienser:
Vand, rismel, sukker, hindbærmarmelade (24 %) (hindbær (50 %), sukker, glukose-fruktose-sirup, vand, modificeret stivelse (glutenfri), syre: citronsyre, fortykningsmiddel: gellangummi, konserveringsmiddel: kaliumsorbat ), romaroma (vand, jamaicansk rom, propylenglycol, fortykningsmiddel: karboxymetylcellulose, ethanol, konservering: kaliumsorbat ), rapsolie, kokos, kakao, hævemiddel (natron, natriumdifosfat, monocalciumfosfat, majsstivelse), æbleeddike, vaniljesukker (sukker, naturlig vanilje, aroma, antiklumpningsmiddel: calciumsilikat), havsalt, kanel
Næringsindhold pr. 100 gram
kJ 1086,4kJ
Kcal 258,7Kcal
Fedt 9,0g
Heraf mættede fedtsyrer 3,1g
Kulhydrat 40,6g
Heraf sukkerarter 4,1g
Protein 2,4g
Fibre 1,9g
Salt 0,2g
Bør opbevares ved mindst -12 gr, for lang holdbarhed. Kan genfryses efter kortvarig optøning.
Hannah’s glutenfri appelsintærte er frossen når den bliver afsendt og vil være optøet når den når frem.
Efter optøning har appelsintærten en holdbarhed på 4-5 dage på køl.
Hannah’s Glutenfri appelsintærte og andre frostvarer afsendes på de dage der er angivet i handelsbetingelserne. Vi anbefaler at vælge levering til pakkeshop, da pakkerne oftere har kortest leveringstid til pakkeshop sammenlignet med hjemmelevering.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.