Beskrivelse
Økologiske loppefrøskaller fra No Gluten Bakery – naturligt glutenfri og vegansk
No Gluten Bakery’s økologiske loppefrøskaller er en essentiel ingrediens til glutenfri bagning. Loppefrøskallerne forbedrer strukturen i dit bagværk og giver en mere saftig og holdbar konsistens. De kan bruges sammen med No Gluten Bakery’s glutenfri melmix eller andre glutenfri meltyper for at opnå det bedste resultat.
Forbedrer konsistensen
Ved at tilføje loppefrøskaller til dine opskrifter får du et bagværk, der er både lettere og mere sammenhængende. De høje fibre i loppefrøskallerne hjælper med at holde bagværket frisk i længere tid og giver en skøn tekstur.
Oplev fordelene ved økologiske loppefrøskaller fra No Gluten Bakery i din næste glutenfri bagning, og nyd et perfekt resultat hver gang.
Bagerens loppefrøskaller er:
Glutenfri, laktosefri / mælkefri og vegansk
Indhold:
60 gram
Ingredienser:
Økologisk, tørrede psyllum- frøskaller
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi | 776 kj/193 kcal |
Fedt total | 0,2 g |
Heraf mættet | 0,1 g |
Kulhydrater | 2,5 g |
Heraf sukker | 0,0 g |
Kostfibre | 88 g |
Proteiner | 1,4 g |
Salt | 0,3 g |
Opbevares tørt
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.