Samsø Brød
Samsø Brød laver forskellige melblandinger der er glutenfri og økologiske. Her finder du udvalget af melmix fra Samsø Brød
Viser alle 10 resultater
-
Glutenfri ø bolle melblanding – Samsø brød
Pris: 60,00 kr. Tilføj til kurv -
Glutenfri surdejsbrød / “rugbrød” melblanding – Samsø brød
Tilbud Pris: Original price was: 100,00 kr..95,00 kr.Current price is: 95,00 kr.. Tilføj til kurv -
Hygge boller melblanding – Samsø brød
Pris: 60,00 kr. Tilføj til kurv -
Glutenfri boghvedebolle melblanding – Samsø brød
Pris: 60,00 kr. Tilføj til kurv -
Glutenfri pizza melblanding – Samsø brød
Pris: 60,00 kr. Tilføj til kurv -
Fiber-boller melblanding – Samsø brød
Pris: 60,00 kr. Tilføj til kurv -
Claudias Glutenfri juleboller melblanding – Samsø brød
Pris: 60,00 kr. Tilføj til kurv -
Glutenfri Lys bolle melblanding – Samsø brød
Pris: 60,00 kr. Tilføj til kurv -
Glutenfri sandwich-bolle melblanding – Samsø brød
Pris: 75,00 kr. Tilføj til kurv -
Glutenfri franskbrød / lys bolle melblanding – Samsø brød
Pris: 75,00 kr. Læs mere
Viser alle 10 resultater
Økologisk og glutenfrie råvarer
Hos Samsø Brød betyder det noget af råvarerne er af høj kvalitet samt at de er økologiske og glutenfrie.
Det betyder at du er sikret et produkt i høj kvalitet, når du vælger at købe melblandinger fra Samsø Brød til bagning af pizza, boller, rugbrød, franskbrød mm uden gluten.
Masser af mel og ingen stivelsesprodukter gør at de brød du bager med melblandingerne vil have et bedre næringsindhold end brød bagt med mange andre glutenfri melblandinger.
Nem glutenfri bagning
Der er mange som synes at det ikke er nemt at bage glutenfrit, men det har Samsø brød ændret på. Med deres økologiske og glutenfri melmix er det nemt at bage glutenfri brød.
Samsø brød - brød for alle
Køb dine varer fra Samsø brød online hos Løvegården og gør det dejligt nemt at bage dit brød uden gluten.
Arrangementer med Lars
Lars Ejbye Mikkelsen er manden bag Samsø brød og de gode melblandinger. Lars har været forbi Løvegården til \"live-bagning\", hvor der blev bagt brød og uddelt smagsprøver.
Det var en kæmpe succes og der er derfor planer om at lave flere af sådanne arrangementer med bagning af økologisk og glutenfri brød hos Løvegården.
FAQ
Har du spørgsmål til Samsø brød produkterne eller til hvordan de bruges, kan du måske finde svar på dit spørgsmål her:
Hvorfor hæver dejen af Samsø Brøds melblanding ikke nok på 1-2 timer som der står i bagevejledningen ?
1) Det vand der brugt til at røre melblandingen op i har IKKE været varmt nok.
Der er bruges tørgær i vores melblandinger og der skal lidt højere temperatur til at sætte gang i det end vådgær. Tørgær kan klare op til 40 grader, men brug 30-35 grader varmt vand, det kan gøre det.
2) Temperaturen, i det lokale dejen står, er for lav. Det skal nok hæve, men det tager bare længere tid hvis vandet IKKE har været varmt nok.