Samsø Brød

Samsø Brød laver forskellige melblandinger der er glutenfri og økologiske. Her finder du udvalget af melmix fra Samsø Brød

Viser alle 10 resultater

Viser alle 10 resultater

Økologisk og glutenfrie råvarer


Hos Samsø Brød betyder det noget af råvarerne er af høj kvalitet samt at de er økologiske og glutenfrie.


Det betyder at du er sikret et produkt i høj kvalitet, når du vælger at købe melblandinger fra Samsø Brød til bagning af pizza, boller, rugbrød, franskbrød mm uden gluten.


Masser af mel og ingen stivelsesprodukter gør at de brød du bager med melblandingerne vil have et bedre næringsindhold end brød bagt med mange andre glutenfri melblandinger.


Nem glutenfri bagning


Der er mange som synes at det ikke er nemt at bage glutenfrit, men det har Samsø brød ændret på. Med deres økologiske og glutenfri melmix er det nemt at bage glutenfri brød.


Samsø brød - brød for alle


Køb dine varer fra Samsø brød online hos Løvegården og gør det dejligt nemt at bage dit brød uden gluten.


Arrangementer med Lars


Lars Ejbye Mikkelsen er manden bag Samsø brød og de gode melblandinger. Lars har været forbi Løvegården til \"live-bagning\", hvor der blev bagt brød og uddelt smagsprøver.


Det var en kæmpe succes og der er derfor planer om at lave flere af sådanne arrangementer med bagning af økologisk og glutenfri brød hos Løvegården.


FAQ


Har du spørgsmål til Samsø brød produkterne eller til hvordan de bruges, kan du måske finde svar på dit spørgsmål her:


Hvorfor hæver dejen af Samsø Brøds melblanding ikke nok på 1-2 timer som der står i bagevejledningen ?


1) Det vand der brugt til at røre melblandingen op i har IKKE været varmt nok.

Der er bruges tørgær i vores melblandinger og der skal lidt højere temperatur til at sætte gang i det end vådgær. Tørgær kan klare op til 40 grader, men brug 30-35 grader varmt vand, det kan gøre det.

2) Temperaturen, i det lokale dejen står, er for lav. Det skal nok hæve, men det tager bare længere tid hvis vandet IKKE har været varmt nok.