Beskrivelse
Tilberedning
Varm kantarelsuppen nænsomt op, tilsæt 1/4 liter piskefløde og server suppen til en god frokost, til forret eller som hovedret. Server med godt koldhævet brød til.
Kantarellen er svampesamlerens storvildt. Den vokser i symbiose med træer og forekommer i løvskove, nåleskove og på kanten af birkemoser. Server suppen med toppings af ristede svampe, løg og persille. Dryp med lidt hørøget rapsolie. Til hovedret kan tilsættes et stykke bagt torsk. Suppen kan også jævnes med lidt maizena og bruges som en god sauce.
Velbekomme!
Ingredienser: Grøntsagsbouillon (Vand, løg, gulerødder, porre, SELLERI, tørrede svampe, fennikel, korianderfrø), kantareller (25%), champignon, løg, SELLERI, hvidløg, timian, salt & hvid peber.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 121 kj / 29 kcal
Fedt total 0,7 g
Heraf mættede 0,1 g
Kulhydrat, total 4,7 g
Heraf sukkerarter 1,3 g
Stivelse 0,5 g
Kostfibre 1,6 g
Protein, total 1,5 g
Salt 2,01 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.