Beskrivelse
Basisopskrift:
500 g mørkt kernebrød mel
350 ml vand
½ pakke gær (25 g)
lidt olie
Bland lunken vand med gær og tilsæt melet. Rør dejen på en røremaskine. Dejen bliver bedst hvis den røres på højeste styrke i ca 10. minutter. Kom dejen i en smurt bageform (25 cm) og glat overfladen med lidt vand. Smør den glatte overflade med lidt olie og lad dejen hæve tildækket i 15 minutter. Brødet bages herefter i ca 60 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader celcius. Kom gerne en skål vand med ind i ovnen under bagningen. Når brødet er bagt afkøles det let og kommes derefter i en plastikpose, mens det stadig er lunt.
Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.
Nettoindhold:
500 g
Indhold:
Fuldkornsrismel* 36,2%, solsikkekerner* 25%, majsstivelse*, knuste hørfrø* 9%, hele hørfrø*
8%, boghvedesurdej* (boghvedemel*), havsalt, rå rørsukker*, instant karamel* (karamel*, maltodextrin* af majs), fortykningsmiddel: guargummi*.
*Fra kontrollerede økologiske landbrug.
Kan indeholde spor af soja, nødder, sennep, lupin og sesam.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1786 kJ/427 kcal.
Fedt 19,4 g
Heraf mættede fedtsyrer 2,3 g
Kulhydrat 46,0 g
Heraf sukkerarter 2,6 g
Kostfibre 7,4 g
Protein 13,0 g
Salt 1,937 g
Hvis du ikke ønsker selv at bage dit glutenfrie rugbrød kan du bestille et færdigbagt her fra webshoppen eller du kan købe rugbrødet i butikken. Se her hvis du vil købe et glutenfri rugbrød.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.