Beskrivelse
Bestil melblandingen til Claudias juleboller fra Samsø Brød når du ønsker at det skal være nemt at bage juleboller uden gluten
Melet er:
Glutenfri og økologisk
Fremgangsmåde:
Hæld 5-5,5 dl lunkent vand i en skål, samt 2-3 spsk god olie og rør i 5 minutter indtil dejen begynder at løsne sig fra skålens sider.
Saml dejen og lad den hvile i skålen eller anden beholder i 1-2 timer ved stuetemperatur, eller 8-12 timer på køl
Efter hvil deles dejen op i 8-10 stykker som sættes på bageplade, brug evt. 1 ske dyppet i koldt vand, eller dejskraber hvis dejen er for fugtig/klistret at håndtere med hænderne.
Bag i godt opvarmet ovn (varmluft) ved 220 – 230 grader i 20 – 22 min.
Indhold:
400 gram
Ingredienser:
Havre*, majs*, brune ris*, kartoffelmel*, boghvede*, tørret rissur*, loppefrø*, salt, tørgær*, rørsukker*, kardemomme*, ingefær, kanel*
* = øko
Kan indeholde spor af SESAM
Næringsindhold pr 100 g
Energi: 1432 kJ / 343 kcal
Fedt: 3,2 g
– heraf mættede fedtsyrer: 0,6 g
Kulhydrat: 65 g
– heraf sukkerarter 0,5 g
Kostfibre 9,2 g
Protein 7,9 g
Salt 2,1 g
Ønsker du ikke selv at bage dine egne boller, har du mulighed for at købe færdigbagte glutenfrie boller her i webhoppen.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.