Tilbud

Sæbespåner

Pris: Original price was: 99,00 kr..Current price is: 75,00 kr..

Køb sæspåner fra Care By Nature hos Løvegården.

På lager, forventet levering 1-3 hverdage

Varen findes både her online og i gårdbutikken. Den kan dog være udsolgt i gårdbutikken uden at du kan se det her.

Beskrivelse

SÆBESPÅNER TIL SKÅNSOM SÆBEBEHANDLING

BESKRIVELSE: Vores skånsomme vegetabilske sæbespåner kan godt forveksles med noget, der hører hjemme på en lækker italiensk pastaret. Men lad dig ikke narre af det parmesanlignende udseende.

Sæbespånerne giver en effektiv, men skånsom sæbe, der kan anvendes til alt fra behandling af trægulve og rengøring af møbler til iblødsætning af tøj og meget mere.

De er fremstillet af udtræk fra kokosolie og sæbebær, helt uden parfume, farve eller andre tilsætningsstoffer.

Vi anvender selv sæbespåner til at rengøre træborde og trægulve samt til at løfte pletter på tekstiler ved at lægge tøjet i blød.

SÅDAN BRUGER DU VORES SÆBESPÅNER:

  • Gulve: Brug 1⁄2 dl til 10 liter varmt vand.
  • Møbler: Brug 1 1⁄2 dl til 10 liter varmt vand.
  • Tekstiler: Brug 1⁄2 dl til 5 liter varmt vand.

Sørg for at piske sæbespånerne grundigt ud i vandet, indtil de er helt opløst. Overdosér ikke, selvom produktet er skånsomt. Sæbespånerne er drøje i brug.

PRODUCERET MED OMTANKE: Vores sæbespåner er udviklet, testet og produceret i samarbejde med en dansk dygtig iværksætterkvinde ved navn Amalie, som driver sit eget sæberi i Fredericia. Vi ønsker at støtte små lokale ildsjæle, der ligesom os stræber efter at drive en bæredygtig forretning. Derfor giver det så meget mening for os at samarbejde med Amalie.

Vi beundrer især hendes ekspertise og kompromisløshed, når det kommer til ingredienser. Samtidig deler hun vores værdier om effektive, men skånsomme produkter.

INDHOLD:

  • 500g 100% plantebaseret.
  • Indeholder over 30% sæbe (forsæbet kokosolie), Aqua (vand), Glycerin (fra kokosolie), Sapindus Mukorossi Fruit Extract (sæbebærekstrakt), Cocos Nucifera Oil (kokosolie).

Opdag vores skånsomme sæbespåner og giv dine overflader den kærlige pleje, de fortjener. Køb sæbespånerne fra Care By Nature her hos Løvegården

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sæbespåner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...