Beskrivelse
Økologisk Teff Mel fra Biogan er et glutenfrit alternativ til traditionelt mel, der stammer fra Etiopien. Dette mel er malet fra små frø fra græsarten teff, kendt for sin nøddeagtige smag. Teffmel er ideelt til bagning af kager, grød og pandekager, samt det traditionelle etiopiske fladbrød, Injera. For optimal bageevne kan det kombineres med andre meltyper. Da teffmel er naturligt uden gluten, er det et perfekt valg for dem, der ønsker at bage glutenfrit.
Sådan bruger du Teff Mel: Det kan bruges alene eller blandes med andre meltyper, og det tilfører en lækker smag til dine retter. Uanset om du laver grød, pandekager eller bagværk, vil teffmel give en unik smagsoplevelse.
Producent af teffmelet:
Biogan
Indhold:
500 gram teff mel
Opbevaring:
Bør opbevares tørt og køligt
Ingredienser:
Teffmel*
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Kan indeholde spor af:
Mandler, hasselnødder, cashewnødder, paranødder, pistacienødder, valnødder.
Næringsindhold:
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): Energifordeling i varen
Energi (kJ/kcal) 1393 kJ / 329 kcal
Fedt (g) 2,0 g
-heraf mættede fedtsyrer (g) 0,7 g
Kulhydrat (g) 64 g
-heraf sukkerarter (g) 0 g
Kostfibre (g) 8,0 g
Protein (g) 11 g
Salt (g) 0,03 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.