Beskrivelse
Bestil Box to Bake glutenfri brødmix med hørfrø og solsikkekerner.
Bag nemt selv glutenfrit brødTilsæt vand i boxen, ryst boxen og bag boxen.
Nemt og lækkert glutenfrit brød.
Dejen kan evt. tilsættes hakkede oliven, hakkede soltørrede tomater, krydderurter m.m.
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt
Indhold:
300 gram
Vejledning
Ovnstegning: Vejledning (hævning i lun ovn)
1. Ryst boxen så indholdet løsnes. Fjern plastiklåget og tilsæt 325 ml lunkent vand. Sæt låget på plads igen.
2. Hold låget med en finger og ryst boxen i ca. 1 min. Husk at vende boxen rundt mens du ryster.
3. Fjern paplåget helt og tjek at dejen er ordentligt rystet sammen. Brug en gaffel for at tjekke boxens hjørner.
4. Sæt brødet i en kold ovn. Sæt ovnen på 50°C, og lad brødet hæve i ca. 25. min eller til det er 1 cm fra boxens kant.
5. Skru op til 210°C på ovnen (varmluft) og lad brødet bage i 50 min.
6. Tag brødet ud af boxen og lad de køle helt af inden det nydes.
Vejledning (hævning ved stuetemperatur)
1. Ryst boxen så indholdet løsnes. Fjern plastiklåget og tilsæt 325 ml lunkent vand. Sæt låget på plads igen.
2. Hold låget med en finger og ryst boxen i ca. 1 min. Husk at vende boxen rundt mens du ryster.
3. Fjern paplåget helt og tjek at dejen er ordentligt rystet sammen. Brug en gaffel for at tjekke boxens hjørner.
4. Stil boxen til hævning et lunt sted i 40-50 min. (til dejen er ca. 1 cm fra kanten).
5. Varm ovnen op til 230°C, (varmluft), – skru ned til 200°C når brødet sættes ind. Bag brødet i ca. 40-45 min.
6. Tag brødet ud af boxen og lad det køle helt af inden det nydes.
Ingredienser
Ingredienser: Majsstivelse, 11% Solsikkekerner, Rismel, Tapiokastivelse, 5% hørfrø, sukker, Psyllium fibre, Tørgær, salt, Fortykningsmiddel (E464, guargummi), aroma.
Næringsindhold pr. 100g
Energi 1682kj/399 kcal
Fedt 9,2 g
– Heraf mættede fedtsyrer 1,2 g
Kulhydrater 71,3 g
– Heraf sukkerarter 3,3 g
Protein 5,7 g
Salt 1,56 g
Kostfibre 4 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.