Beskrivelse
Bestil Sara’s glutenfri mazarinkage med græskar og sesam på frost.
Mazarinkagen er:
Naturligt glutenfri, laktosefri / mælkefri og vegansk
Sara’s Veganske og Glutenfri Mazarinkage med Græskar og Solsikkekerner fra Thunberg glutenfri bageri
En unik smagsoplevelse
Trænger du til en himmelsk smagsoplevelse uden gluten eller animalske produkter? Sara’s veganske og glutenfri mazarinkage er svaret. Vi har taget den klassiske mazarinkage og forvandlet den med en helt særlig twist.
Sprød mørdejsbund og delikat mandelmasse
Vores mazarinkage starter med en sprød glutenfri mørdejsbund. Den er fyldt til randen med den mest delikate mandelmasse, der sender smagsløgene på eventyr. Den naturligt glutenfri opskrift giver dig mulighed for at nyde denne delikatesse, uanset dine kostbehov.
Innovativ topping
Hvad gør vores mazarinkage endnu mere speciel? Den innovative topping! Den er lavet med græskar- og solsikkekerner samt sesamfrø, der tilføjer en spændende knas og en dyb smag.
Servering med stil
For en ultimativ smagsoplevelse kan du opvarme kagen i ovnen og servere den med en skefuld soya creme fraiche. Denne kage tager dine smagsløg med på en uforglemmelig rejse gennem saftig mandel, knasende kerner og den unikke smøriness af soya creme fraiche.
Sara’s veganske og glutenfri mazarinkage er også laktosefri/mælkefri og passer til en vegansk livsstil. Giv dig selv lov til at nyde denne himmelske kage uden at bekymre dig om gluten eller animalske produkter.
Tilberedning:
Optøs i køleskab i ca. 3 timer, gerne i emballage.
Kan evt. bages i alu-formen i en forvarmet ovn ved 200 C. i 5-10 min. for ekstra sprødhed.
Lad dem afkøle lidt inden de tages ud af alu-formen.
Tærterne kan holde sig i plastboksen/pose i minimum 5 dage i køleskab.
Ingredienser
Glutenfri melmix (ris, tapioka, kartoffel og xanthangum), sukker, mandeldrik (vand, mandler (5,5 %), rårørsukker, majsmaltodextrin, stabilisatorer (johannesbrødkernemel, guargum), emulgator
(solsikkelecithin)), marcipan (abrikoskerner, sukker, vand, invertsukkersirup, kartoffelstivelse), kokosmælk (kokosnødekstrakt, vand, stabilisatorer (guargum, carboxymethylcellulose, xanthangum), græskarkerner (5 %), solsikkekerner, sesamfrø, plantemargarine (vand, salt, emulgatorer (palmeolie og rapsolie), solsikkelecithin, syremiddel (citronsyre), farvestof (caroten)), vand, vaniljesukker (sukker, naturlig vanilje, aroma, antiklumpningsmiddel (calcium silicate)), farvestof (gurkemeje). Hævemiddel: Natron, natriumdifosfat, monocalciumfosfat, majsstivelse
Næringsindhold pr 100g
kJ 1.718 kJ
Kcal 409 Kcal
Protein 5,7 g
Fedt 16,3 g
Heraf mættede fedtsyrer 5,6 g
Kulhydrat 58,7 g
Heraf sukkerarter 30,7 g
Fibre 0,8 g
Salt 0,10 g
Bør opbevares ved mindst -12 gr, for lang holdbarhed. Kan genfryses efter kortvarig optøning.
Sara’s glutenfrie mazarinkager er frosne når de bliver afsendt og vil være optøet når de når frem.
Efter optøning har mazarinkagerne en holdbarhed på 4-5 dage på køl.
Rosa’s Glutenfri mazarinkage og andre frostvarer afsendes på de dage der er angivet i handelsbetingelserne. Vi anbefaler at vælge levering til pakkeshop, da pakkerne oftere har kortest leveringstid til pakkeshop sammenlignet med hjemmelevering.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.