Beskrivelse
Bestil naturligt glutenfri, laktosefri og vegansk butterdej på frost.
Hvis du ønsker at bage med glutenfri/vegansk butterdej, men ikke selv vil stå for at lave dejen, kan du med fordel bruge denne.
Du kan blandt andet bruge den glutenfri butterdej når du selv vil bage tærter, pirogger, napoleonskager, empanadas, val-au-vent, croisanter, små hapsere med fyld, brioche og meget mere.
Butterdejen er:
Naturligt glutenfri, vegansk, laktosefri, mælkefri og hvedefri
Ingredienser:
Naturlig glutenfri melmix (majsstivelse, rismel, SOJAPROTEINKONSENTRAT, xanthan gum, hydroxypropylmethylcellulose, psyllium, salt, dextrose, sukkerroesirup, ristede, malede linser, gærekstrat, lactic acid, druekoncentrat, natriumacetat, enzym), vand, fedtstof (vegetabilsk), fedtstof (vegetabilsk), salt jodberiget
———————————————————————
Næringsindhold pr.100g
Energi 1093 kj/261 kcal
Fedt total 11 g
Heraf mættet 4,6 g
Kulhydrater 33 g
Heraf sukker 2,5 g
Kostfibre 4,5 g
Proteiner 4,4 g
Salt 2,5 g
Opbevaring af butterdejen uden gluten
Opbevares på frost ved -12 grader. Kan genfryses efter kort optøning.
Butterdejen er frossen når den bliver afsendt og vil være optøet når den når frem.
Efter optøning har butterdejen en holdbarhed på 4-5 dage på køl.
Vegansk og glutenfri butterdej og andre frostvarer afsendes på de dage der er angivet i handelsbetingelserne. Vi anbefaler at vælge levering til pakkeshop, da pakkerne oftere har kortest leveringstid til pakkeshop sammenlignet med hjemmelevering.
Klar til brug
Butterdejen udrulles til passende størrelse.
Butterdejen udstikkes eller skæres i de størrelser der måtte ønskes – bages ved 200gr. i 20 min.
Henrik –
Jeg modtog butterdejen dagen efter jeg bestilte den. Stor ros for service og et godt produkt.