Burgerboller uden sesam, glutenfri, laktosefri og økologisk

Pris: 25,00 kr.

Køb økologisk, vegansk, laktosefri og glutenfri burgerboller uden sesam fra Bladt Glutenfri Bageri hos Løvegården.

På lager, forventet levering 1-3 hverdage

Varen kan kun bestilles online.
Ønsker du at købe i gårdbutikken, kan du bestille online her og vælge afhentning i butik. Vi pakker ordren hurtigst muligt. Vi kan ikke garantere at du kan afhente samme dag som du bestiller.

Beskrivelse

Økologisk, laktosefri, vegansk og glutenfri burgerboller uden sesam på frost fra Bladt Glutenfri Bageri

Skab den perfekte burgeroplevelse med vores Økologiske Burgerboller uden Sesam fra Bladt Glutenfri Bageri. Disse naturligt glutenfri, mælkefri og veganske burgerboller er fri for kunstige smagsforstærkere og konserveringsmidler, hvilket sikrer en autentisk og velsmagende smagsoplevelse.

Hver pakke indeholder 2 burgerboller, hver med en generøs vægt på 130 gram, hvilket giver rigeligt med mad til din burger, pitabrød eller sandwich. Denne alsidige og lækre burgerbolle er det ideelle valg til ethvert måltid, uanset om det serveres for veganere, eller for dem der ønsker at undgå tilsat sukker.

Med deres bløde konsistens og fyldige smag er vores burgerboller uden sesam det perfekte fundament for din yndlingsfyldning. Skab lækre og velsmagende måltider på ingen tid med vores Økologiske Burgerboller uden Sesam fra Bladt Glutenfri Bageri.

Indhold:
260 gram

Ingredienser
Vand, fuldkornsrismel*, fuldkornsmajsmel*, fuldkornsHAVREgryn*, majsstivelse*, gær*, rapsolie*, loppefrøskaller*, salt tilsat jod. *=økologisk

Næringsindhold pr. 100g
Energi 941 kj/224 kcal
Fedt 9,6 g
– Heraf mættede fedtsyrer 1,2 g
Kulhydrater 26,0 g
– Heraf sukkerarter 1,1 g
Kostfibre 4,3 g
Protein 6,3 g
Salt 1,3 g

Bør opbevares ved -18gr, for lang holdbarhed
Økologisk, vegansk og glutenfri burgerboller uden sesam er frosne når de bliver afsendt og vil være optøet når de når frem.
Efter optøning har burgerbollerne en holdbarhed på ca 5 dage på køl.
Økologisk og glutenfri burgerboller og andre frostvarer afsendes på de dage der er angivet i handelsbetingelserne. Vi anbefaler at vælge levering til pakkeshop, da pakkerne oftere har kortest leveringstid til pakkeshop sammenlignet med hjemmelevering.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Burgerboller uden sesam, glutenfri, laktosefri og økologisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Produktets ingredienser, næringsdeklaration og emballage kan blive ændret over tid. Vi sørger for at opdatere hjemmesiden hurtigst muligt, når vi bliver opmærksom på ændringerne, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Du kunne også være interesseret i...