Beskrivelse
Økologisk, laktosefri, vegansk og glutenfri kerneboller på frost fra Bladt Glutenfri Bageri
Forkæl dine smagsløg med vores Økologiske Kerneboller fra Bladt Glutenfri Bageri. Disse lækre kerneboller uden gluten er det ultimative valg til dig, der ønsker en sød og smagfuld godbid til din næste snack, til morgenmad eller til din eftermiddagskaffe.
Hver pakke indeholder 2 stykker af vores velsmagende kerneboller. Bollerne er lavet med økologiske ingredienser af højeste kvalitet.
Sødmen i kernebollerne kommer fra mørk sirup. Siruppen tilføjer ikke kun en lækker sødme, men også en rig smag og tekstur til vores boller, der vil glæde dine smagsløg og efterlade dig ønsker mere.
Tag din madoplevelse til det næste niveau med vores Økologiske Kerneboller fra Bladt Glutenfri Bageri, og nyd den gode smag af kvalitetsingredienser og omhyggelig håndværk.
Indhold:
160 gram
Ingredienser
Vand, fuldkornsrismel*, boghvedemel*, sirup*, solsikkekerner*, sesamfrø*, hørfrø*, gær*, loppefrøskaller*, græskarkerner*, salt tilsat jod.*=Økologisk.
Næringsindhold pr. 100g
Energi 924kj/221 kcal
Fedt 8.2 g
– Heraf mættede fedtsyrer 0.9 g
Kulhydrater 37.4 g
– Heraf sukkerarter 7.4 g
Protein 6.3 g
Salt 1.1 g
Kostfibre 4.9 g
Bør opbevares ved -18gr, for lang holdbarhed
Økologisk, vegansk og glutenfri kerneboller er frosne når de bliver afsendt og vil være optøet når de når frem.
Efter optøning har kernebollerne en holdbarhed på ca 4 dage på køl.
Økologisk og glutenfri kerneboller og andre frostvarer afsendes på de dage der er angivet i handelsbetingelserne. Vi anbefaler at vælge levering til pakkeshop, da pakkerne oftere har kortest leveringstid til pakkeshop sammenlignet med hjemmelevering.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.